Financiële Planning

Financiële rust is je geen zorgen te hoeven maken over je toekomst. Natuurlijk kunnen wij niet al jouw zorgen wegnemen. Wat we wel kunnen is jou duidelijkheid geven in je financiële situatie nu en in de toekomst.

Bij het opstellen van een financieel plan maken we eerst een foto van jouw financiële situatie nu en in de toekomst. Als je weet waar je aan toe bent, geeft dat al rust. In de financiële foto neem we de volgende 3 scenario's met je door.

Pensioen

De datum waarop je met pensioen gaat is voor velen op dit moment nog volkomen onduidelijk. Maar laten we er eens vanuit gaan dat je ergens rondom 67 jaar zou kunnen stoppen. Weet jij of je voldoende pensioen opbouwt om rond die leeftijd te kunnen stoppen? Het kan natuurlijk zijn dat je eerder of juist later wilt stoppen. Weet je in dat geval of dat kan? Dit zijn slechts 2 vragen waarbij we je graag helpen door je eerst inzicht te geven in jouw situatie. Dit doen we door eerst een financiële foto te maken zodat je in een blik kunt zien waar je aan toe bent. Als je inzicht hebt, kan je ook juiste beslissingen nemen om eventuele aanpassingen te doen. Ook bij het invullen van eventuele aanpassingen helpen we je natuurlijk graag.

Arbeidsongeschiktheid

Of je nu ondernemer bent of in loondienst. Door een ongeval of een ziekte kan je misschien nooit meer werken. Met de financiële foto maken we inzichtelijk welke financiële gevolgen dit voor jou kan hebben. Uiteraard geldt ook hierbij dat we je ook graag helpen als blijkt dat aanpassingen voor jou nodig zijn.

Overlijden

Alhoewel je er natuurlijk liever niet aan denkt, toch kan het verstandig zijn om erbij stil te staan. De financiële gevolgen van een vroegtijdig overlijden kunnen groot zijn voor jouw dierbaren. Ook hierbij kan een financiële foto duidelijkheid geven wat gevolgen voor jouw dierbaren zijn. Als blijkt dat er op dit terrein aanpassingen nodig zijn, kunnen we je daar uitstekend mee helpen.

Iedere situatie is natuurlijk anders. Als jij ook financiële rust wil, lees dan eens verder.