Financiële planning voor jou als werknemer

Er zijn maar weinig mensen die het graag in de papieren duiken om te zien hoe je er financieel voorstaat. Toch is het goed om je financiële situatie nu en in de toekomst op orde te hebben. Hoe ziet jouw situatie eruit als je ziek wordt waardoor je niet meer kan werken en heb je straaks we een goed pensioen? Wij nemen je financiële zaken graag van je over. dat brengt rust en kan jij weer de dingen doen die je leuk vindt zoals een leuke reis maken of gewoon een avondje uit.

Vragen die wellicht weleens bij je zijn opgekomen

  • Heb ik voldoende inkomen zodra ik met pensioen ga?
  • Kan ik misschien eerder stoppen, of moet/wil ik juist langer door blijven werken?
  • Heeft mijn gezin voldoende inkomen als ik plotseling zou overlijden?
  • Heb ik genoeg vermogen als mijn kinderen willen studeren?
  • Is het een goed idee om extra af te lossen op mijn hypotheek?

We maken een financiële foto

Om een goed onderbouwd financieel plan te maken, is het belangrijk dat je eerst inzicht hebt in jouw huidige financiële situatie. Daarom maken we eerst een financiële foto van jouw huidige situatie. Met deze financiële foto brengen we helder in beeld wat je nu al hebt en hoe jouw situatie eruit zal zien zodra je met pensioen gaat, door arbeidsongeschiktheid niet meer kan werken of als je vroegtijdig zou komen te overlijden. Je krijgt dus een antwoord op de vragen die vast weleens bij je zijn opgekomen. Dat geeft al wat meer rust. Je weet nu waar je aan toe bent.

We maken een plan

Zodra we met de financiële foto in beeld hebben waar aanpassingen gewenst zijn, maken we een plan om de door jou gewenste situatie te bereiken. Dat kan door een verzekering af te sluiten om een mogelijk tekort ingeval van arbeidsongeschiktheid of na overlijden te dichten of door vermogen op te gaan bouwen als een tekort zich in de toekomst zou kunnen voordoen. Een ding is zeker, jouw situatie is altijd uniek. Elke oplossing is daarom dan ook speciaal bedacht voor jouw situatie.

Financiële rust?

Ja je hebt na afloop van het hiervoor beschreven traject financiële rust. Je kan je dus weer gaan bezighouden met het leiden van een lekker leven. Je leven is alleen dynamisch. Er zijn altijd ontwikkelingen in je leven. Een aantal van die ontwikkelingen kunnen invloed hebben op jouw financiële situatie. We houden dan ook graag periodiek de vinger aan de pols en spreken we de veranderingen in jouw leven met je door, Natuurlijk geven we je in die gesprekken aan welke veranderingen wel en welke juist geen invloed hebben op jouw financiële situatie. Op die manier hou je financiële rust en sta jij of jouw dierbaren niet alsnog voor onaangename verrassingen.

Meer weten?

Vul je gegevens dan hieronder in. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met je.

Maak een afspraak met mij