M&M Financieel Advies

Verzekeringen, financiële planning, personeelsregelingen

Ik ben Martin Gast. Ik ben sinds 1981 bezig met het samen met jou zoeken naar de meest passende financiële oplossingen voor jouw situatie. Eerst ben ik vele jaren verbonden geweest aan verschillende verzekeringsmaatschappijen. In dieperiode heb ik mijn studie pensioenadviseur en financieel planner afgerond. Na deze periode ben ik les gaan geven aan vakgenoten. Uiteindelijk ben ik in 2013 begonnen met M&M Financieel Advies vanuit de gedachte dat financiële oplossingen zoals verzekeringen, pensioenen of persoonlijke financiële plannen moeten passen bij jouw situatie en moeten bijdragen aan de doelen die je als ondernemer, werkgever of particulier hebt gesteld. Financiële producten zijn daarbij een middel om het doel te bereiken, maar nooit het doel op zich.

Het allerbelangrijkste vind ik jij als klant een gezicht hebt en dat we samen goed inzicht hebben in jouw persoonlijke situatie. Eerst echt kennismaken en snappen hoe je in het leven staat en dan pas praten over wat je wel en wat je niet nodig hebt. Zo blijft ieder financieel advies een persoonlijke aangelegenheid wat moet passen bij jou.

M&M Financieel Advies is niet gebonden aan enige financiële instelling. Op die manier ben je meteen verzekerd van een eerlijk en passend advies.