Verzekeringen

Er zijn maar weinig mensen die het leuk vinden om hun verzekeringsprotefeuille eens goed door te nemen en te bekijken of het gekozen pakket bij ze pas. Wij vinden dat wel leuk en helpen je dan ook graag om samen te zoeken naar een passend pakket. Daarbij maakt het niet uit of je als particulier of als ondernemer geholpen wil worden.

Het leven is niet voorspelbaar

Het leven is zoals je ongetwijfeld zult weten niet voorspelbaar. Daarom is het goed om zo nu en dan eens stil te staan wat de financiële gevolgen van een evenement als brand of een aanrijding voor je kunnen zijn. Kan je de gevolgen zelf dragen, is er niets aan de hand. Voor de meesten onder ons is dat helaas niet het geval. Daarvoor is het goed om die risico's af te dekken met de juzite verzekering.

Wat wel en wat niet verzekeren

Wat je het beste wel en wat je niet hoeft te verzekeren zoeken wij graag voor je uit. Bij M&M Financieel advies zijn we gewend om jou en jouw leefsituatie eerst eens goed te leren kennen. Dan kunnen we je goed helpen bij het kiezen van een passend pakket verzekeringen. Wij zijn in feite de vergelijkingsite in persoon.

Zo doen we dat

Zoals gezegd willen we jou en/of jouw bedrijf eerst goed leren kennen. Daarna maken we heldere afspraken wat je van onze dienstverlening mag verwachten. natuurlijk zijn er verschillen tussen de verzekering van jou als particulier of wanneer je een beedrijf hebt. Lees daarom meer over jouw situatie op h et tabblad particulier , ondernemer of werkgever .